Herramienta para el ciclo formativo de Administración y Finanzas de la Escuela Profesional Xavier, donde compartir trabajos, ideas, avances, novedades...

Opinió sobre la primera evaluació

1a Evaluació

Ja hem passat el periode de prova per aixina dir-ho, ha acabat la primera evaluació i vaig a parlar del meu trajecte durant aquesta, ha sigut dura i en ocasions m'he deprimit, però he aprés moltes coses i he conegut a gent molt amable i agradable.

Front al tema de les classes, es a dir el ambient estudiantil, al principi anava perdut i no sabia per on tirar, perquè dic açò? doncs la raó ve del fet que el meu batxiller no ha conseguit donarme una base front a aquestes asignatures, independenemnt de anglés o informàtica, ha sigut costos i he tingut que dedicar-li moltes hores de estudi, mai he estudiat com a tal per prepararme una examen o una exposició durant tant de temps, ja que sempre he confiat en el meu instint i la impovisació, perquè? be doncs el asunt està en que el fet d'empollar mai té dóna experiència, al meu pareixer clar. Donat açò i amb el trancurs del temps he aprés a amoldarme a aquesta situació ja que he aprés técniques d'estudi, pero encara així seguisc depenent de la improvisació i de l'escolta activa abans que un llibre.

Per altre lloc front al companys he de dir que en un principi pensava que no me anava a integrar, per les meues idees, interesos o inclus forma de ser. Durant les següents sematmanes de començament de curs he fet amistat amb companys tot i que es molt agradable de parlar sobre qualsevol tema sense rebre cap crítica, i apart de això he tornat a ser jo mateixa en categoria de bromes, crec que fer una broma per fer somriure a algú(sempre que siga sana) m'ajuda a creixer com a persona.

En conclusió he de dir que front a les dificultats del curs he apres a ser mes fort, a confiar amb els demes i ha canviar alguns hàbits de la meua persona
Share:

1 comentario:

Suscribirse por mail

Formulario de contacto

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *

Blog Archive

Con la tecnología de Blogger.

Find Us On Facebook

Video Of Day

Ordered List

Archivo del blog