Herramienta para el ciclo formativo de Administración y Finanzas de la Escuela Profesional Xavier, donde compartir trabajos, ideas, avances, novedades...

APPs PER A L'ADMINISTRACIÓ EMPRESARIAL

Resultat d'imatges de holded

Ens trobem en un moment en què l'internet i les aplicacions es troben en el dia a dia de la nostra societat. I com no, també ha arribat al món de l'empresa.

Trobem en la xarxa una immensitat d'aplicacions i plataformes que ens ajuden en les nostres tasques quotidianes, i a l'hora de fer la nostra feina una mica més fàcil no seria l'excepció. Les trobem en tots els àmbits professionals.

En el nostre cas, el que ens interessa és en l'àmbit administratiu i de gestió, que ens ajude a una millor organització i gestió. També trobem una gran oferta d'aplicacions i plataformes, unes més especifiques i altres que són més generals, però que al final a cada usuari li interessara més el funcionament o el que li oferix certes aplicacions en concret.

Jo personalment el treball, vaig triar l'aplicació Holded, que més que una app per descarregar en el mòbil, jo diria que és una plataforma que integra un conjunt de funcions i aplicacions. Holded, després d'haver investigat amb el poc temps que vàrem tindre, en ajuda a administrar i gestionar des de la comptabilitat, projectes, inventari, recursos humans, client. En definitiva té moltíssimes aplicacions i que ens permeten treballar en equip, col·laborant entre els treballadors de l'empresa.
És una manera de tindre tota la gestió de l'empresa dins d'una mateixa plataforma i així poder gestionar i facilitar amb més eficàcia la nostra activitat.

Crec que cal investigar una mica més sobre el tema, a l'hora d'entrar en el món laboral, ja que ens podem trobar amb apps que ens ajuden molt en la nostra feina. Però he de dir que això s'ha de fer d'una manera personalitzada, ja que cada usuari buscarà cobrir unes necessitats pròpies que altres no tindran i també depenent del sector en què treballe.
Share:

1 comentario:

Suscribirse por mail

Formulario de contacto

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *

Blog Archive

Con la tecnología de Blogger.

Find Us On Facebook

Video Of Day

Ordered List

Archivo del blog