Herramienta para el ciclo formativo de Administración y Finanzas de la Escuela Profesional Xavier, donde compartir trabajos, ideas, avances, novedades...

PETJADA DIGITALQuina petjada deixem per la xarxa?

Actualment, en la societat en que vivim, sempre estem conectats a la xarxa, ja siga per utilitzar les xarxes socials, per buscar informació, per comunicar-nos amb gent, etc.

Però realment sabem quina petjada anem deixant per la xarxa?
Resultado de imagen de petjada digital
Jo crec que la major part de la gent no és conscient del rastre que va deixant cada vegada que navega per la xarxa o que penja alguna cosa en les xarxes socials. A vegades ens trobem que hi ha molta informació personal de la gent, que inconscient ment ha penjat a la xarxa i no sap que qualsevol persona pot accedir a ella.

Trobem casos en què aquesta informació que han penjat els usuaris o han deixat, els ha perjudicat. A l'hora de trobar treball, atacs cap a la persona, robatori d'identitat, dades bancàries, etc.

Per això hem de tindre cura quan estem visitant pàgines web, a l'hora d'acceptar les galetes hem de saber que ens estan demanant i acceptar o rebutjar allò que volem, ja que gran part de la informació que obtenen la fan servir per obtindre perfils complets dels usuaris que les visiten.
Ens trobem que en els últims anys aquesta venda d'informació ha crescut, i posa en perill l'anonimat de l'internauta, i que al cap i a la fi utilitzen a aquesta informació per atacar la nostra intimitat.
Share:

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse por mail

Formulario de contacto

Nombre

Correo electrónico *

Mensaje *

Blog Archive

Con la tecnología de Blogger.

Find Us On Facebook

Video Of Day

Ordered List

Archivo del blog